Showbiz

#pat #monden #cuplu #dragoste #iubire #laura cosoi #smiley #dance #pop #alte-genuri #mic dejun

Smiley ii aduce Laurei micul dejun la pat

Dragoste mare in cuibusorul de nebunii Smiley – Laura Cosoi . Dornic sa fie mereu pe placul iubitei sale, simpaticul cantaret ii face acesteia toata poftele si scoate la inaintare toate armele de seductie de care dispune, informeaza ziarul "Gardianul".

Si daca este sa ne luam zambetul pe care il afiseaza tot timpul Laura Cosoi, am putea spune ca ii si reuseste. Unul dintre gesturile pe care artista le adora la iubitul ei este acela ca acesta o serveste in fiecare dimineata cu micul dejun la pat.

“Sunt sigura pe dragostea noastra, pe noi doi. Nu stiu ce s-ar putea intampla sa nu ne mai fie bine”, a marturisit fericita Cosoi. . “Sunt foarte fericit alaturi de Laura”, a completat Smiley, dandu-i dreptate jumatatii sale.

Insa, chiar daca dragostea este mare, nu se aud inca batai de clopote . Cei 2 indragostiti nu-si fac planuri de nunta. Cat despre copii nici nu incape vorba deocamdata, desi, Laura si Smiley marturisesc ca se pregatesc in acest sens, rasfatandu-l regeste pe catelusul lor, Jazz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea