Showbiz

#smarty #boom #tv #spongebob #inaugurare #oficiala

Smarty se lanseaza oficial duminica

Televiziunea pentru copii, Smarty , operata de platforma digitala Boom TV, va fi lansata oficial, duminica, in cadrul unui eveniment organizat in parcul Tineretului, incepand cu ora 10.00, informeaza Mediafax.

Lansarea oficiala cuprinde diverse ateliere in care copiii isi pot exersa indemanarea si cunostintele, jocuri distractive, concerte si o tombola cu premii .

Smarty a obtinut licenta audiovizuala in cadrul sedintei Consiliului National al Audiovizualului din 27 martie si emite din 17 aprilie.

Televiziunea se adreseaza unui public format din copii cu varstele cuprinse intre 4 si 13 ani, programele axandu-se pe un continut non-violent si educativ.

Grila de programe este formata din productii proprii in proportie de 5%, iar restul de 95% din productii audiovizuale ale altor producatori, acestea din urma fiind furnizate de compania Ana-Ney Communications din Israel.

Smarty il aduce pe SpongeBob

Printre serialele pe care Smarty le propune micilor telespectatori se numara SpongeBob si Drake&Josh.

SpongeBob a fost cea mai apreciata productie destinata copiilor din in SUA intre anii 2003 - 2007. In anul 2005, serialul a castigat premiul pentru cea mai buna animatie de televiziune, iar in 2006 a primit distinctia pentru cel mai bun scenariu de desene animate.

Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 500.000 de euro. Postul va fi inclus in pachetul Kids Zone, din care mai face parte si Boom Hop!, o televiziune dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

Smarty este prezent in Romania prin intermediul Boom Extrasatelit si Ana-Ney Communications, lider de piata in domeniul continutului de televiziune din Israel.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea