Showbiz

Slumdog Millionaire si Heath Ledger triumfa la gala premiilor SGA

Filmul Slumdog Millionaire si actorul Heath Ledger sunt marii favoriti la premiile Oscar, dupa ce au castigat duminica seara premiile pentru “cel mai bun ansamblu de actori”, respectiv, “ cel mai bun actor in rol secundar” in cadrul celei de-a 15-a editii a galei SGA/Sindicatului Actorilor din America, scrie the hollywoodreporter.com.

Dupa ce a castigat un si premiul acordat de PGA/Sindicatul Producatorilor de filme din America, filmul lui Danny Boyle, Slumdog Millionaire este principalul favorit in cursa pentru un premiu Oscar.

Kate Winslet a castigat premiul pentru “ cea mai buna actrita in rol secundar” pentru performanta sa din drama The Reader, in timp ce Heath Ledger, care a primit deja un Glob de Aur post-mortem, a fost desemnat “cel mai bun actor in rol secundar” pentru rolul Joker. Premiul sau a fost ridicat de actorul Gary Oldman, care a vorbit emotionat despre colegul sau din The Dark Knight.

Meryl Streep si Sean Penn au triumfat la categoriile “cea mai buna actrita in rol principal ” si “cel mai bun actor in rol principal” pentru rolurile din Doubt si Milk.

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire, marele favorit la Oscarurile ce vor avea loc pe 22 februarie la Kodak Theatre din Los Angeles.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea