Showbiz

#premii #oscar #danny boyle #slumdog millionaire

Slumdog Millionaire - de vineri si in Romania

De la Danny Boyle, celebrul regizor al filmelor Trainspotting si The Beach, vine de vineri, 13 martie, in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Studio, precum si in Cluj, la cinema Odeon si Cinema City, Vagabondul Milionar / Slumdog Millionaire, un film castigatorul a opt Premii Oscar si sapte Premii BAFTA , distribuit in Romania de catre MediaPro Distribution .

Filmul spune incredibila poveste a lui Jamal Malik, un orfan in varsta de 18 ani, venit direct din mahalaua Mumbaiului si care este pe cale sa faca fata celei mai importante zi din viata lui. Sustinut de o natiune intreaga, Jamal trebuie sa mai raspunda la o singura intrebare pentru a castiga fabuloasa suma de 20 de milioane de rupi, la versiunea indiana a emisiunii “Vrei sa fii milionar ?”

Numai ca in momentul in care filmarile la emisiune sunt intrerupte pana a doua zi, politia il aresteaza pe Jamal suspectandu-l ca triseaza; cum poate sti atat de multe lucruri un simplu baiat de pe strada? Disperat sa-si demonstreze nevinovatia, Jamal le istoriseste povestea vietii lui din mahala, unde a crescut alaturi de fratele sau, toate aventurile prin care au trecut, pana si intalnirile nefercite avute cu mafiotii locali. Un capitol cu totul special nu putea lipsi din povestire.

Este vorba despre Latika, fata pe care o iubeste de cand se stie si incearca neincetat sa o gaseasca. Fiecare capitol al povestii din ce in ce mai complexe ascunde raspunsul la una dintre intrebarile jocului. O singura intrebare insa pare a nu-si gasi raspunsul: ce cauta la acest show un copil pe care nu il intereseaza banii? Atat inspectorul, cat si 60 de milioane de spectatori sunt pe cale sa afle raspunsul direct de la Jamal.

Un fermecator film despre viata si dragoste, Vagabondul milionar vine in premiera pe marile ecrane din Romania, din 13 martie, oferit de MediaPro Distribution. Un film castigator a 8 Premii Oscar.

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire/Vagabondul milionar.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea