Showbiz

#imdb.com #filme gratis #cinemateca #baza de date #online

Site-ul IMDB va difuza filme online gratis

The Internet Movie Database ( ), subsidiar al companiei Amazon, va oferi vizitatorilor posibilitatea de a viziona gratuit, pe site, trailere, filme si show-uri de televiziune., potrivit InformationWeek.

Productii faimose pentru marele ecran sau episoade din seriale TV populare in toata lumea, le putem gasi de de acum in online a site-ului .

Col Needham, fondatorul si directorul site-ului, a declarat ca aceasta initiativa de a crea o cinemateca online este doar inceputul misiunii de a face din site-ul imdb.com cea mai curpinzatoare sursa informationala despre filme, TV, celebritati si servicii.

Needham a declarat ca: "Suntem incantati sa oferim userilor o experienta online usor de folosit prin care acestia pot viziona lungmetraje si seriale TV gratuit. Telul nostru este sa aratam userilor toate filmele si serialele TV gratuir, pe site-ul imdb .com."

Primele episoade din emisiunile de televiziune americane ale acestei toamne, emisiuni precum Lipstick Jungle si 30 Rock vor fi disponibile gratis pe imdb, inainte chiar de difuzarea lor prin cablu.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea , aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea