Showbiz

#sisu #muzica #droguri #hip hop

Sisu - cercetat din nou pentru detinere de droguri

Tudor Sisu este din nou cercetat pentru detinere de droguri. Procurorii DIICOT au deschis un nou dosar in cazul cantaretului, anunta Mediafax.

Potrivit unui comunicat al institutiei DIICOT din Pitesti, procurorii au cerut in 25 septembrie inceperea urmaririi penale a rapper-ului Tudor Sisu pe motivul cumpararii sau detinerii de droguri de mare risc pentru consum propriu.

In data de 18 septembrie, Ermano Della Vedova  si Ion Razvan Mircea, presupusi prieteni de-ai lui Sisu, au fost arestati sub aceleasi acuzatii. Procurorii au decis ulterior ca Sisu a actionat in stransa legatura cu primii doi. Astfel, membrului formatiei La Familia i s-a interzis sa paraseasca localitatea de domiciliu timp de 30 zile.

Tudor Sisu
a cunoscut celebritatea odata cu infiintarea trupei hip-hop La Familia, alaturi de Puya. Insa, in 2003 a fost inchis pentru trafic si detinere de droguri de mare risc. In 2005 a fost eliberat, pentru ca in 2006 sa intre din nou la puscarie. In 2008 a fost cercetat pentru trafic de stupefiante alaturi de alti sapte complici.

Sisu si Puya - Tot in familie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea