Showbiz

#rock #festival #artmania #sirenia

Sirenia concerteaza la festivalul Artmania 2010

Trupa norvegiana Sirenia va concerta sambata , 14 august 2010, in cadrul celei de-a doua zile a festivalului Artmania. Sirenia va urca pe scena din Piata Mare din Sibiu, de la ora 19.00.

Sirenia a fost infiintata in 2001 de Morten Veland. Trupa Sirenia abordeaza genurile gothic si symphonic metal, la care se adauga influente din zona black si death metal. Sirenia  a lansat pana in prezent patru albume de studio si un EP.

Festivalul Artmania 2010 prezinta sase concerte importante in Piata Mare in zilele de vineri si sambata, dar si evenimente alternative in weekendul 13-15 august, unde publicul are acces in baza biletelor sau abonamentelor valabile pentru Piata Mare. Pana in prezent a mai fost confirmata prezenta trupelor Kamelot si the sisters of mercy.

Biletele pentru Artmania 2010 sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe ticketpoint.ro, la preturile de mai jos adaugandu-se comisionul de ticketing in valoare de 6%.

Pana pe 30 aprile 2010, biletele si abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 70 RON pe zi si 110 RON pentru abonamente . In perioada 1-31 mai preturile se modifica: 80 RON pe zi si 140 RON pentru abonamente. Cei care isi cumpara bilete in intervalul 1 iunie - 12 august vor plati 90 RON pe zi si 160 RON pentru abonamente. Cei care aleg sa achizitioneze bilete in perioada festivalului (13-15 august) vor scoate din buzunar 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea