Showbiz

#concert #sinead o'connor #pop #muzica

Sinead O'Connor are pretentii ecologice

Sinead O'Connor a cerut ghimbir proaspat, lumanari, miere si platouri cu fructe care sa "decoreze" culisele in care artista se va pregati pentru concertul pe care il sustine pe 11 iunie la Arenele Romane .

De asemenea, Sinead a cerut si o maseuza pentru ziua spectacolului de la Bucuresti.

Artista irlandeza este adepta a curentului ecologic si are pretentia ca in aria care ii va fi rezervata in spatele scenei sa nu fie folosite farfurii si pahare din materiale care nu se pot recicla. Aceasta este o rugaminte pe care Sinead O'Connor a furmulat-o tuturor organizatorilor concertelor sale din toate celelalte orase incluse pe lista turneului sau.

Biletele pentru concertul Sinead O'Connor costa 109 RON si se pot achizitiona prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si de la Sala Palatului, magazinele Diverta si in punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos. In ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON.

Sinead O'Connor- nothing compares 2 u

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea