Showbiz

#robin hood #nottingham #ridley scott #russell crowe #sienna miller

Sienna Miller - prea slaba pentru Russell Crowe

Sienna Miller s-a retras din proiectul lui Ridley Scott, Nottingham, unde juca alaturi de Russell Crowe, anunta FemaleFirst.

Motivul? Actrita nu s-a mai inteles cu colegul sau de platou, deoarece Crowe a considerat ca Miller este prea slaba pentru a fi iubita lui Robin Hood. Cei doi jucau rolurile principale in noul film de aventura regizat de Ridley Scott, despre povestea celebrului hot Robin Hood.

Russell Crowe joaca dublu rol in productie, el fiind atat Robin hood cat si personajul negativ, seriful din Nottingham, in timp ce Sienna Miller ar fi trebuit sa interpreteze rolul lui printesei Marian. Se pare insa ca lui Crowe nu i-a placut de Miller, pentru ca este prea slaba, desi actorul australian este, la randul lui, prea gras pentru rolul lui Robin.

“Russell nu slabit deloc kilogramele pe care le-a pus in 2008 pentru Body of Lies, iar scenele de dragoste dintre el si Sienna ar fi fost de rasul lumii. Nu putem avea un Robin Hood care seamana mai degraba cu parintele Tuck”, a comentat o sursa implicata in proiect pentru cotidianul britanic Sunday Telegraph.

Filmarile la Nottingham urmeaza sa inceapa in martie in Marea Britanie.

Urmareste trailerul filmului Body of Lies cu Russell Crowe.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea