Showbiz

#shrek forever after #saptamana #3 #sua

Shrek Forever After - Nr.1 pentru a 3-a saptamana in SUA

Shrek Forver After ramane pe primul loc in boxoffice -ul american pentru a treia saptamana consecutiv, generand incasari de peste 25 de milioane de dolari la sfarsitul weekend -ului trecut, scrie digitalspy.co.uk.

Comedia Get Him to the Greek nu a fost, se pare, suficient de amuzanta pentru a-l detrona pe Shrek 4 din pozitia de lider al incasarilor, filmul cu Russell Brand si Jonah Hill obtinand doar putin peste 17 milioane de dolari in primul weekend de rulare pe marile ecrane din SUA.

Comedia de actiune Killers, cu Ashton Kutcher si Katherine Heigl a intrat pe locul 3 in clasamentul incasarilor de peste ocean cu aproximativ 16 milioane de dolari.

Blockbuster -ul Prince of Persia: The Sands of Time abia a reusit sa-si recupereze bugetul impresionant de 200 de milioane de euro. Jake Gyllenhaal in rolul printului Dastan a adus aproape 60 de milioane de dolari incasari in SUA, ridicand veniturile international ale filmului la 215 milioane de dolari.

In a doua saptamana de la lansarea in cinematografele din SUA, Sex and the City 2 cade pe pozitia 5 in clasamentul incasarilor cu venituri globale de peste 165 de milioane de dolari.

Urmareste mai jos trailerul comediei Get Him to the Greek:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea