Showbiz

Shia LaBoeuf si Julie Christie in "New York, I Love You"

Shia LaBeouf si britanica vor juca in antologia cinematografica dedicata orasului New York, , in segmentul scris de regretatul regizor .

Antologia, formata din 12 scurt-metraje filmate in cele cinci cartiere newyorkeze, va fi realizata de un grup de regizori, printre care, sau Shekhar Kapur. Printre actorii care vor aparea in film, se numara Hayden Christensen, Chris Cooper, Ethan Hawke, Kevin Bacon, John Hurt, Bradley Cooper si Robin Wright Penn.

Pelicula, al carei personaj principal este orasul New York, este asemanatoare filmului Paris, je t’aime, care se concentra pe povesti de dragoste petrecute in Orasul luminilor . Urmatorul oras, care va avea parte de o asemenea antologie cinematografica, se pare ca va fi orasul Shanghai.

Shia LaBeouf si Julie Christie vor juca in scurt-metrajul regizat de britanicul de origine indiana Shekhar Kapur (Elizabeth: The Golden Age), care l-a inlocuit pe Anthony Minghella dupa moartea acestuia. Povestea are in prim plan o femeie care isi ia o camera intr-un hotel aflat la granita dintre doua lumi. Aici intalneste un tanar si cei doi voi descoperi o legatura misterioasa ce ii va ajuta sa-si inteleaga situatia. Se pare ca scurt-metrajul seamana foarte mult cu filmul de debut al lui Minghella, Truly, Madly, Deeply.

Pe Shia LaBeouf il veti putea vedea in curand pe marile ecrane in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, ce va deschide Festivalul de Film de la Cannes . Julie Christie a fost nominalizata la premiile Oscar de anul acesta, pentru rolul din Away From Her.

TrailerParis, je t’aime


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea