Showbiz

#indiana jones 4 #transformers #masina #accident #shia laboeuf

Shia LaBoeuf scapa de acuzatii

Starul din filmul Transformers - Shia LaBoeuf - nu a fost gasit vinovat in cazul accidentului rutier in care a fost implicat la sfarsitul saptamanii trecute, intrucat soferul masinii cu care s-a tamponat a traversat intersectia pe culoarea rosie a semaforului, potrivit autoritatilor.

Actorul in varsta de 22 de ani a fost arestat in noaptea de sambata spre duminica, la Los Angeles, sub acuzatia de conducere in stare de ebrietate , dupa ce a lovit un automobil cu masina pe care o conducea.

"S-a stabilit ca Shia LaBoeuf nu este cel care a provocat accidentul", a declarat purtatorul de cuvant al biroului serifului din Los Angeles - Steve Whitmore.

Acesta a explicat ca soferul celeilalte masini implicate in accident a traversat intersectia pe culoarea rosie a semaforului, intrand in coliziune cu autoturismul condus de actorul american. Autoritatile nu vor depune o plangere oficiala impotriva lui Shia LaBoeuf pana cand nu vor fi stabilite rezultatele testului de alcoolemie .

Vedeta din Indiana Jones – The Kingdom of the Crystal Skull si Disturbia, a fost ranit la mana, in prezent fiind la in spitalul Cedars- Sinai din Los Angeles, unde a fost operat.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Indiana Jones – The Kingdom of the Crystal Skull

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea