Showbiz

#forbes #hollywood #actori #anne hathaway #shia labeouf

Shia LaBeouf si Anne Hathaway, cei mai profitabili actori de la Hollywood

E poate mai putin cunoscut decat Leonardo DiCaprio si nu la fel de bine platit, dar Shia LaBeouf a fost plasat de revista Forbes pe primul loc in topul celor mai profitabili actori de la Hollywood, scrie dailymail.co.uk.

Actorul de doar 24 de ani se afla in fruntea topului celor mai profitabili actori din cetatea filmului pentru al 2-lea an consecutiv.
Datorita unor filme precum Transformers: Revenge of the Fallen (a avut incasari de peste 800 de milioane de dolari) sau Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull peste 700 de milioane de dolari incasari la nivel international), Shia LaBeouf este vedeta care a adus cele mai mari profituri producatorilor de film americani.

Cei de la Forbes au calculat ca pentru fiecare dolar investit in el, studiourile au incasat profituri de 81 de dolari.

Jumatate din topul celor mai profitabili actori de la Hollywood este ocupat de actrite. Pe cea mai inalta pozitie, dar imediat dupa Shia LaBeouf s-a clasat Anne Hathaway. Pentru fiecare dolar investit in ea, producatorii au castigat 64 de dolari. Filmele in care Hathaway joaca si care au adus cele mai mari importante incasari sunt Alice in Wonderland si Bride Wars.

Pe locurile 3 si 4 in clasamentul actorilor care aduc cele mai mari profituri se regasesc Daniel Radcliffe si, respectiv, Robert Downey Jr. Acestia sunt urmati de: Cate Blanchett, Meryl Streep si Jennifer Aniston.

Top 10 este incheiat de Johnny Depp, Nicolas Cage si Sarah Jessica Parker.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea