Showbiz

#filmari #ranit #explozie #transformers 2 #shia labeouf

Shia LaBeouf - ranit la filmarile pentru Transformers 2

Shia LaBeouf si-a impresionat colegii de platou si pe soldatii americani stationati la baza militara unde au loc filmarile pentru Transformers 2 , dupa ce a refuzat sa mearga la spital pentru o rana destul de grava la unul din ochi. Actorul a fost ranit miercuri pe platourile de filmare din cauza unei cascadorii care nu iesit tocmai bine, informeaza femalefirst.co.uk.

LaBeouf filma cateva scena pentru Transformers 2 la baza Holloman Air Force din New Mexico, asa ca i-a lasat pe medicii militari sa-l examineze. “A fost tratat la clinica militara si apoi examinat de un oftalmolog . A petrecut mai bine de 4 ore la clinica, dar dupa ce i s-a dezumflat rana s-a intors la filmare”, a povestit un soldat stationat la baza din New Mexico.

“Am fost impresionati. Shia si-a facut multi prieteni aici, este un tip de treaba. Nu oricine se ridica ranit dupa o explozie si se intoarce imediat la lucru”, a mai spus acesta.

Soldatii aflati la baza militara Holloman Air Force alcatuiesc figuratia filmului regizat de Michael Bay. Transformers 2 va avea premiera in vara lui 2009.

Urmareste trailerul filmului de actiune Transformers, cu Shia LaBeouf si Megan Fox in rolurile principale.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea