Showbiz

#shia labeouf #transformers #accident de masina #operatie

Shia LaBeouf - operat in urma unui accident de masina

Shia LaBeouf, unua dintre cele mai in voga vedete de la Hollywood, a fost arestat sub suspiciunea de conducere in stare de ebrietate , dupa ce a provocat un accident in care a fost el insusi ranit.

Actorul incerca sa coteasca la dreapta intr-o intersectie, cand camioneta actorului s-a ciocnit cu o alta masina si s-a rasturnat.

Dupa ce a fost arestat, cateva ore mai tarziu in decurs de o luna. Nu se vor mai face alte comentarii pentru moment", a afirmat Melissa Kates, purtatoarea de cuvant a actorului.

LaBeouf amana autobotii

Ranile survenite in timpul accidentului il vor obliga pe Shia LaBeouf sa stea pe bara aproximativ o luna, asta tocmai cand filmarile la filmul Transformers 2 sunt in toi. Cu un buget colosal de 300 de milioane de dolari, nazbatia lui LaBoeuf nu o sa aduca zambete pe fetele producatorilor, care vor trebuie sa astepte ca pustiul sa se vindece.

Transformers 2 anunta de doua ori mai multa actiune si efecte speciale . Starscream se intoarce pe planeta Cybertron si preia controlul Decepticonilor, pe care-i antreneaza hotarat sa se intoarca pe Terra cu tot ce are mai bun.

Negocierile de pace ale Autobotilor sunt sabotate cand Scorpinox, un Decepticon, fura trupul lui Megatron de la armata americana si-l reinvie folosindu-si propria Scanteie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Transformers

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea