Showbiz

#shia labeouf #bar #bataie

Shia LaBeouf a ajuns in catuse dupa o bataie la un bar

Actorul Shia LaBeouf a ajuns in catuse dupa o bataie la un bar . Motivul ar fi un fan insistent care i-a cerut un autograf, apoi l-a insultat.

Actorul din filmele Transformers a mai avut probleme cu politia din cauza abuzului de alcool, insa in acest caz, nimeni nu a fost arestat.

Shia LaBeouf a atacat un barbat in fata unui bar din California si a fost retinut de un bodyguard si de politie, dar a fost apoi eliberat.

"Am vrut sa fac o poza cu el asa ca m-am dus la masa lui, m-am asezat langa el si i-am zis ca sunt un fan. I-am spus Domnul LaBeouf. Nu a vrut sa faca o poza cu mine. A zis ca vrea doar sa se relaxeze si am plecat", a declarat barbatul atacat pentru RadarOnline.com.

Shia LaBeouf a mai fost apoi acostat de barbatul insotit de un prieten la iesirea din bar. Dupa ce i-a spus "Da-te la o parte din calea mea" unuia dintre cei doi, actorul l-a auzit pe celalalt spunand "Lasa-l, oricum e doar un poponar".

Shia s-a intors l-a confruntat verbal pe fan. Dupa ce tonul discutiei a crescut si cei doi au inceput sa se bata, actorul a fost retinut de bodyguardul de la bar, care a chemat si politia.

Vezi altercatia dintre Shia LaBeouf si fanul insistent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea