Showbiz

#alte-genuri #umanitar #ambasador #scoala #columbia #copiii #unicef #aniversare #monden #shakira #latino #pop

Shakira, zi de nastere alaturi de copiii defavorizati

 
Pe 2 februarie 2009 , Shakira a implinit 32 ani. Desi multe celebritati din bransa prefera sa sarbatoreasca astfel de momente prin petreceri fastuoase, artista latino a dorit sa fie inconjurata de copiii din orasul natal, pentru care a deschis o noua scoala.

Acum 2 zile, cu ocazia zilei sale de nastere, Shakira a ajuns in Baranquilla, orasul in care s-a nascut pentru inaugurarea unei noi scoli, menite sa invete copiii defavorizati din cartierele periferice.

Alvaro Uribe, presedintele Columbiei si Alex Char, primarul din Baranquilla s-au regasit si ei printre cei prezenti la acest eveniment.

Scoala se va numi „Pies Descalzos”, numele dat si fundatiei pe care Shakira o prezida. Noua institutie va putea gazdui 1500 de elevi, multi dintre ei fiind afectati de conflictele civile prezente in Columbia.

De asemenea, Shakira este ambasadoare UNICEF in Bangladesh si membra a asociatiei non-profit " America Latina en Accion Solidaria" care demareaza o seriel de actiuni caritabile .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea