Showbiz

#shakira #muzica #alte-genuri

Shakira se duce la facultate deghizata in barbat

Sa fii vedeta nu e lucru usor. Desi ai foarte multe avantaje, faima vine la pachet si cu o serie de dezavantaje . Unul dintre acestea ar fi lipsa intimitatii. Motiv pentru care multe staruri recurg la diverse trucuri pentru a scapa de paparazzi. De exemplu, Shakira se deghizeaza in barbat.

Focoasa cantareata s-a hotarat ca pentru o vreme sa stea departe de lumina reflectoarelor pentru a putea sa-si continue studiile. Aceasta este studenta la Istorie, in cadrul UCLA (Universitatea California, Los Angeles).

Pentru a putea sa-si vada linistita de cursuri si sa nu fie asaltata de blitz-urile fotografilor, Shakira se vede nevoita sa se imbrace in barbat.

"Obisnuiesc sa-mi iau haine de barbat, imi strang parul si-mi pun o sapca pe cap. Asa nu ma recunoaste nimeni.", a marturisit cantareata latino.

Si Shakira nu este singura care recurge la astfel de masuri pentru a avea parte de intimitate . Nu cu mult timp in urma, Beyonce declara ca, pentru a se putea plimba linistita in parc, este obligata sa poarte haine masculine.

Shakira - She Wolf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea