Showbiz

#pop #alte-genuri #dance #shakira #dans #spagat #videoclip

Shakira - femeia fara oase

Shakira si-a pus in cap sa demonstreze lumii intregi cat de elastica poate fi. In “ She Wolf ”, noul sau videoclip lansat in cursul zilei de ieri, focoasa cantareata danseaza de parca nici nu ar avea oase.
 
Shakira spune ca videoclipul isi propune sa exprime trairile unei lupoaice tinuta in captivitate. Din pacate, clipul dezamageste prin saracia decorurilor si prin garderobele afisate.
 
Singurele lucruri care atrag atentia sunt miscarile de dans ale Shakirei. Artista columbiana se se contorsioneaza in fel si chip, se agata cu insistenta de gratiile custii in care canta, face spagatul.
 
Din punct de vedere muzical, “She Wolf” este o schimbare radicala  pentru Shakira, cantareata abandonand sonoritatile latino-pop in favoarea muzicii de club. “She Wolf” este primul single de pe albumul omonim al Shakirei, material programat sa apara in octombrie 2009 .
 
Shakira-"She Wolf" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea