Showbiz

#pop #shakira #scoala #haiti

Shakira construieste o scoala pentru copiii din Haiti

Shakira planuieste sa construiasca o scoala pentru copiii ale caror vieti au fost devastate de cutremurul de saptamana trecuta din Haiti .
 
Scoala va fi construita de Fundatia Pies Descalzos, infiintata de Shakira in 1995 cu scopul de a ajuta copiii saraci din Columbia, si de Architecture for Humanity. Shakira isi propune ca prin acest parteneriat sa ofere educatie, mancare, apa potabila si servicii sanitare.
 
Iata ce scrie vedeta columbiana pe site-ul sau oficial : “Este nevoie disperata pentru ajutoare imediate in Haiti, dar si de reconstructii de lunga durata . Din acest motiv vreau sa ofer un mic ajutor pentru reconstructia Haiti-ului si sa ofer sansa copiilor afectati de dezastru sa invete si sa se perfectioneze. Sper sa  ne putem folosi de unele lucruri pe care le-am invatat in Columbia, pentru a ajuta si in Haiti”.
 
Shakira va mai participa alaturi de alte vedete la teledonul organizat pentru victimele din Haiti, care va avea loc azi la New York, Los Angeles si Londra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea