Showbiz

#alte-genuri

Shaggy in concert pe litoralul romanesc

Binecunoscutul artist jamaican Shaggy va concerta in Romania, pe data de 29 august . Evenimentul se va desfasura pe o plaja din Mamaia, potrivit Events, organizatorii show-ului.

Dupa aproape un deceniu de activitate muzicala, 6 albume primite cu entuziasm de public, 1 premiu Grammy, cat si 5 hituri aflate pe pozitia 1 in topuri si alte 11 inlcuse in Top Ten -urile internationale, megastarul Shaggy va sustine un concert si in Romania, in aer liber, in fata Hotelului Rex din Mamaia, pe 29 august, incepand cu orele 22.00.

Shaggy s-a lansata pe piata muzicala la inceputul anilor `90, cu un remix al piesei "Oh Carolina", acesta fiind primul sau material reggae dancehall underground. Au urmat alte hituri raggae care l-au propulsat pe Shaggy direct in varful topurilor muzicale.

"Bombastic" i-a adus lui Shaggy premiul Grammy

O data cu lansarea albumului "Bombastic", ce a a devenit un succes mondial, Shaggy a primit in 1996 premiul Grammy la categoria "Best Reggae Album".

In 2000, Shaggy a lansat albumul "Hotshot", ce a fost desemnat cel mai bine vandut album al anului. Acesta a fost vandut in peste 13 milioane de unitati, gratie celor 2 single-uri "It Wasn`t Me" si "Angel".

A urmat apoi albumul "Lucky Day", lansat in 2002, ca peste un an sa iasa pe piata "Friends Reunited: The 90`s". In 2005 a fost lansat albumul "Clothes Drop", care a ajuns in scurt timp in topuri, datorita single-urilor "Wild2Nite" sau "Ready Fi Di Ride".

Pana la ora actuala, Shaggy a vandut peste 20 de milioane de albume, dar aceasta recunoastere nu l-a facut pe jamaican sa se opreasca aici. In 2007, Shaggy a scos pe piata albumul "Bonafide Girl" si "Intoxication".

Anul acesta, Shaggy a lansat in premiera, pe MySpace, cel mai nou videoclip al sau, "What`s Love". Materialul a fost lucrat in colaborare cu Akon, iar melodia pentru care s-a facut acest clip face parte de pe albumul "Intoxication".

Shaggy a fost dintotdeauna un luptator fervent al miscarii reggae, acesta fiind singurul artist jamaican in viata care a primit Discul de Diamant .

Biletele - puse in vanzare pe 15 iulie

Tichetele pentru concertul din Romania vor putea fi disponibile incepand cu 15 iulie, online, pe ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara. Biletele vor costa 55 lei, cele normale, in timp ce tichetele Golden Ring (cu vizibilitatea maxima in fata scenei) vor ajunge la 75 lei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea