Showbiz

#cinema #film #sexy #erotic #serial #alice in tara minunilor

Sexy Alice in Tara Minunilor

Seria povestilor adaptate la genurile cinematografice care merg la public, continua cu o adaptare sexy la " Alice in Tara Minunilor", informeaza Telegraph.co.uk.

Celebra poveste scrisa de Lewis Caroll, Alice in Tara Minunilor, va fi relansata pe piata sub forma unui serial sexy care va rula din decembrie pe canalul SyFy (fostul Sci Fi Channel ).

Filmul va fi realizat de regizorul britanic Nick Willing, iar Caterina Scorsone va interpreta rolul principal. Din distributie mai fac parte Tim Curry si Kathy Bates.

"Serialul nostru este foarte diferit de adaptarile fidele ale cartii Alice in Wonderland . Am adaugat o puternica poveste de dragoste ", a declarat regizorul peliculei.

alice in tara minunilor in varianta sexy spune povestea tinerei Alice Hamilton care traieste intr-un oras cu zgaraie-nori si cazinouri. Noul taram in care Alice isi traieste aventurile este populat cu motociclete si avioane care inlocuiesc pasarile flamingo din povestea initiala si este condus de Regina de Cupa, interpretata de Kathy Bates.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea