Showbiz

"Sex and the City:The Movie" - avanpremiera la Londra

Luni seara a avut loc la Londra mondiala a lungmetrajului Sex and the City: The Movie/Totul despre sex, iar la eveniment au fost prezente toate cele patru actrite din rolurile principale, Sarah Jessica Parker , Kim Cattrall , si . Starurile filmului au fost primite in Leicester Square, in centrul Londrei, de sute de fani si de o armata de fotografi si cameramani.

Alegerea capitalei londoneze ca locatie pentru avanpremiera , in loc de New York a iscat un val de nemultumiri printre fanii serialului, New York-ul fiind considerat al cincilea personaj al indragitului show de televiziune. Compania producatoare New Line a explicat insa, ca decizia a avut ca scop sa sporeasca "atractia mondiala".

La patru ani de la incheierea serialului tv (1998 - 2004), lungmetrajul le reuneste pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon), care sunt prezentate jongland in continuare cu meseriile si relatiile lor, dar si abordand probleme serioase, precum maternitatea, casatoria si afacerile imobiliare din Manhattan.

Avanpremiera lui Sex and the City: The Movie de la Londra va fi urmata de o scurta vizita la Berlin, si o proiectie la New York, pe 27 mai, inainte de premiera oficiala a filmului de pe 30 mai.

Trailer Sex and the City: The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea