Showbiz

#cityfm #ozzy osbourne #radio #serial

Serial radio despre Ozzy Osbourne la CityFM

CityFM a realizat un serial radio despre viata lui Ozzy Osbourne . Acesta cuprinde 20 de episoade care vor fi difuzate pe post in urmatoarele doua saptamani.

Intre timp, cuplul Osbourne si-a cumparat o casa langa Los Angeles, iTunes promoveaza o aplicatie despre Ozzy, iar artistul sexagenar nu le recomanda cheliosilor sa poarte peruci.

Documentarul a fost realizat de KIRK si cuprinde, pe langa informatiile despre cantece si albume, o sumedie de intamplari mai mult sau mai putin amuzante din viata lui Ozzy.

Ascultatorii vor putea afla cum a fost exclus din trupa Black Sabbath , de cate ori a dat examen pentru permisul auto, cum s-a nascut Ozzfest si de cate ori a cerut-o in casatorie pe Sharon. Sotia i-a devenit si manager artistic. Ascultatorii emisiunii vor putea descoperi cum l-a pacalit Sharon pe Ozzy cand l-a dus prima oara intr-o clinica de reabilitare. Nu lipsesc nici detaliile despre reality-show-ul “The Osbournes” sau despre cina alaturi de presedintele Statelor Unite, George W. Bush.

Pe site-ul cityfm.ro echipa a reunit intr-o colectie online cele mai frumoase videoclipuri ale lui Ozzy Osbourne, din 1980 si pana in prezent. Materialele sustin cele doua episoade zilnice ale emisiunii CityFM despre The Prince of Darkness.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea