Showbiz

#film #actor #regizor #continuare #liceenii #53 de ore si ceva #andi vasluianu #claudiu bleont

Seria "Liceenii" va avea o continuare

Seria Liceenii va avea o continuare intitulata "53 de ore si ceva", care urmeaza sa apara pe marile ecrane din Romania in perioada octombrie-noiembrie.
 
53 de ore si ceva este o poveste despre tineri care se confrunta cu diverse probleme, incepand de la cele legate de parinti si terminand cu legaturile cu traficantii de narcotice.

Pelicula este produsa de Cornelia Palos s ii are in rolurile principale pe Claudiu Bleont si Andi Vasluianu. Regia filmului este semnata de Adrian Popovici.

Seria Liceenii a fost extrem de populara printre spectatorii romani in anii ’80-’90. Liceenii, primul film din serie, a aparut in 1987 si a fost pelicula care i-a facut celebri pe Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu.
 
Au urmat inca doua filme: Liceenii Rock'N'Roll (1992) si Liceenii in alerta (1993), Raman memorabile rolurile lui Isoscel (Tamara Buciuceanu-Botez) si Socrate ( Ion Caramitru ).

Urmareste trailerul filmului Liceenii Rock'N'Roll, al 2-lea film din seria Liceenii:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea