Showbiz

#seria #horror #the ring #film #3d

Seria horror The Ring continua cu un film 3D

Imbinand pasiunea hollywoodiana pentru continuari si 3D, Paramount anunta ca va incepe productia la un al treilea film din seria horror The Ring , scrie Reuters.

Cea de-a treia parte a francizei are un titlu suprinzator: Ring 3D. Probabil era singurul titlu la care nu va gandeati, nu-i asa?

Primul film al seriei The Ring a fost un remake dupa originalul japonez din 1998. In 2002, pelicula a fost un hit comercial laudat chiar si de critici. Personajul principal era o ziarista care investiga o caseta video misterioasa ce prevestea moartea tuturor celor care o urmareau dupa fix o saptmana de la vizionare.

The Ring i-a propulsat cariera actritei australiene Naomi Watts, iar regizorul Gore Verbinski a regizat apoi seria Pirates of the Caribbean . Pelicula horror a avut si o continuare in 2005, care insa nu s-a bucurat de acelasi succes.

Noul film al francizei se va concentra pe aventurile unor adolescenti care gasesc o caseta video inca in stare de functionare. Desi Ring 3D nu are deocamdata un regizor atasat, scenariul va fi semnat de David Loucka. Alte detalii nu fost dezvaluite pana acum.

Urmareste trailerul filmului The Ring (2002):


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea