Showbiz

#sergiu nicolaescu #asasinare #nicolae ceausescu

Sergiu Nicolaescu a vrut sa-l impuste pe Ceausescu

Regizorul Sergiu Nicolaescu a marturisit in cadrul unei emisiuni TV ca a vrut sa-l asasineze pe Nicolae Ceausescu , iar apoi sa se sinucida, scrie realitatea.net.

"Acum pot s-o spun. Imi cumparasem doua arme. O arma cu luneta si amortizor, semiautomata, de mare precizie. O cumparasem prin '70 când am adus-o cu avionul, in geamantan. Si un revolver . Revolverul era mai mult pentru mine. Arma era pentru nea Ceausescu. Unui singur om i-am spus, unui cascador cu care eram prieten, Nicu Constantinescu, el stia de .. (n.r. - intentia mea). Voiam sa ne asezam intr-un canal, ceva de genul asta", a povestit regizorul.

Numai ca planul nu a mai fost pus in aplicare, deoarece intre timp a venit Revolutia. "Dimineata respectiva am fost si mi-am luat armele care erau la o unitate, 01065, era un maior Niculescu, mi-am luat armele de acolo si i-am cerut si trei grenade. Si mi-a dat cele trei grenade cu care am venit la Bucuresti in Piata. Am fost in toate momentele, in locurile cele mai fierbinti. Toata lumea m-a vazut pe strada si am folosit popularitatea mea in momentele in care cei care erau in strada strigau. Strigau pentru ca nu erau destui si atunci aparitia mea la televiziune a deschis drumuri si la altii sa vina", a declarat Nicolaescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea