Showbiz

#cuplu #robyn wright #divort #portman #natalie #sean penn

Sean Penn si Natalie Portman sunt impreuna

Mariajul dintre Sean Penn si Robyn Wright Penn s-a incheiat pentru ca actorul avea o relatie cu mai tanara Natalie Portman , potrivit Star Magazine.

Sean Penn, in varsta de 48 de ani si Natalie Portman, 27 de ani, au o relatie inca din luna martie, cand paparazzi i-au surprins sarutandu-se in barul hotelului Sunset Tower Hotel, din Los Angeles. Cei doi s-au cunoscut in mai 2008, la Festivalul de Film de la Cannes , amandoi facand parte din juriu.

"Natalie il stimuleaza pe Sean atat mental cat si prefesional, mai mult decat a facut-o cineva pana acum. Intre ei este mult mai mult decat o simpla aventura", a declarat o sursa pentru Star Magazine.

Sean Penn a divortat in aprilie 2009, dupa 13 ani de casnicie cu Robin Wright, citand "diferente ireconciliabile". Cei doi au mai avut o tentativa de divort, in 2007, insa au mai dat o sansa mariajului lor. Cuplul are impreuna doi copii, Dylan, de 18 ani si Hopper, de 15 ani, cu care impart acum custodia.

La premiile Oscar din acest an, Sean Penn a uitat sa o aminteasca pe sotia sa in discursul de multumire pe care l-a sustinut cu ocazia decernarii trofeului pentru Cel mai bun actor, in pelicula Milk.

Urmareste trailerul filmului Milk:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea