Showbiz

#film #excelenta #premiu #sean pen

Sean Penn - premiu de excelenta la BAFTA

Actorul si regizorul va fi onorat cu premiul pentru excelenta in film, la editia de anul acesta a Premiilor , care va avea loc in Los Angeles, pe 6 noiembrie , informeaza screendaily.com.

"Ca actor, regizor si producator apreciat, Sean Penn a devenit o legenda a filmului in ultimii 30 de ani. Rolurile si subiectele pe care le alege ca cineast sunt provocatoare si inspira publicul din toate colturile lumii", a spus directorul BAFTA , Peter Morris.

Premiul de excelenta Stanley Kubrick a fost initiat dupa moartea regizorului care a creat filme cult precum 2001: O odisee spatiala, Portocala mecanica sau Full Metal Jacket.

Printre marii actori si regizori care au primit aceasta distinctie se numara George Lucas, Tom Hanks, Tom Cruise, Martin Scorsese si Clint Eastwood.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului All the King's Men, in regia lui Sean Penn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea