Showbiz

#300 de ore #munca #pedepsit #sean penn

Sean Penn pedepsit cu 300 ore de munca in folosul comunitatii

Sean Penn va trebui sa se abtina de la batut jurnalisti si de la alte acte de vandalism in urmatorii trei ani pentru ca ar putea ajunge dupa gratii, relateaza People.com.

Actorul, castigator a doua premii Oscar, a pledat vinovat miercuri, 12 mai, la acuzatiile de vandalism si atac aduse de un paparazzo batut in octombrie anul trecut de Penn. Starul nu a fost prezent in sala de judecata , insa a fost reprezentat de avocatul sau.

Penn, 49 de ani, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare si 36 de ore de terapie pentru controlul acceselor de violenta. De asemenea, Penn va trebui sa efectueze si 300 de ore de munca in folosul comunitatii. Totusi, daca Sean Penn va mai avea conflicte cu legea in urmatorii 3 ani, ar putea ajunge pentru o vreme la inchisoare.

Actorul nu a fost prezent la tribunal pentru ca in aceasta perioada se afla in Haiti unde colaboreaza pentru ajutorarea victimelor cutremurului din ianuarie cu organizatia J/P Haitian Relief.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea