Showbiz

#continuare #piranha 3-d #sequel #horror

Se face o continuare la horror-ul Piranha 3-D

Cei de la Dimension Films sunt foarte incantati de performanta lui Piranha 3D de a se clasa pe locul 6 in box office-ul american si au anuntat deja ca un sequel este deja in pre-productie , scrie aceshowbiz.com.

Piranha 3-D a incasat putin peste 10 milioane de dolari in cele trei zile de rulare in cinematografele din SUA, iar producatorii au anuntat ieri, 23 august, ca lucreaza deja la o continuare.

“Suntem incantati ca publicului ii place atat de mult Piranha 3D", a spus producatorul Mark Canton intr-un comunicat de presa. “Si este fantastic ca atat de multi critici recomanda filmul. De abia asteptam sa incepem filmarile la continuare”, a adaugat Canton.

Povestea din Piranha 3-D 2 nu a fost inca dezvaluita, dar regizorul Alexandre Aja a mentionat recent ca echipa care lucreaza la film s-a gandit deja la mai multe fire narative.

Piranha 3-D nu a ajuns prea departe in clasamentul incasarilor din SUA, insa pelicula horror lansata pe 20 august a primit cronici pozitive de la Associated Press si Reuters.

Filmul aduce din nou in prim plan pestii mancatori de oameni care ii terorizeaza pe tinerii veniti in vacanta de primavara pe malul Lacului Victoria. Din distributie fac parte Adam Scott, Jerry O’Connell, Ving Rhames, Jessica Szohr si Eli Roth.

Trailer Piranha 3-D:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea