Showbiz

#se face #how to train your dragon 2 #lansarea #2013

Se face How to Train Your Dragon 2! Lansarea in 2013

how to train your dragon a ocupat din nou, dupa cinci saptamani de la lansare, primul loc in box-office-ul american, ceea ce-l transforma, in buna traditie hollywoodiana, intr-o viitoare franciza, scrie aceshowbiz.com.

Cei de la DreamWorks sunt foarte multumiti de succesul comerical al animatiei How to Train Your Dragon, asa ca s-au hotarat sa-i faca si o continuare. Munca la sequel va incepe in curand, iar lansarea a fost deja stabilita pentru a doua jumatate a lui 2013.

“2010 a inceput in forta. Datorita succesului de care s-a bucurat How To Train Your Dragon , care a incasat aproape 375 de milioane de dolari in intreaga lumea, animatia a devenit urmatoarea franciza de care ne vom ocupa”, a anuntat Jeffrey Katzenberg, CEO al DreamWorks Animation.

Pe langa un sequel pentru marele ecran, How to Train Your Dragon va avea si un serial TV si o lume virtuala creata pe Internet, pastrand detaliile din lungmetraj.

Pana in acest moment nu se cunosc alte informatii despre continuarea animatiei cu dragoni si vikingi . Lansat pe 26 martie, How to Train Your Dragon a pierdut primul loc in clasamentul incasarilor in favoarea unor productii de actiune, precum Clash of the Titans si Kick-Ass, insa la sfarsitul saptamanii trecute a reusit sa ajunga din nou No. 1.

Trailer How to Train Your Dragon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea