Showbiz

Scurtmetrajul romanesc, dezbatere la Cinema Studio

Joi, 12 iunie 2008, ora 19.30, la Cinema Studio din Bucuresti, va avea loc proiectia, in avanpremiera, a unei selectii de scurtmetraje romanesti reunite de Metropolis Film sub genericul "Cinci succese mari pentru cinci filme mici".

Proiectia va fi urmata de o dezbatere cu tema Cat de lung este viitorul scurtmetrajului?, moderata de Cristian Tudor Popescu . Evenimentul este organizat in parteneriat de Institutul Cultural Roman si Metropolis Film.

Cele 77 de minute ale selectiei cuprind filmele unor regizori tineri, premiate la festivaluri internationale si incluse in sectiunea Romanian Short Waves de la Cannes: plaja - regia Bogdan Mustata, Lectia de box , de Alexandru Mavrodineanu, Alexandra, semnat Radu Jude ( foto ), Acasa, regizat de Paul Negoescu si Valuri, de Adrian Sitaru.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea