Showbiz

#scorpions #retragere #rock

Scorpions ies la pensie

Legendara formatie Scorpions a hotarat ca este cazul sa se retraga, motivul fiind varsta inaintata a membrilor trupei.
 
Intr-un anunt facut pe site-ul lor oficial, cei de la Scorpions spun ca se vor retrage dupa ce vor lansa un ultim album si vor sustine un turneu de adio.

„Dorim sa incheiem extraordinara cariera Scorpions pe val. Suntem extrem de recunoscatori pentru faptul ca inca avem aceeasi pasiune pentru muzica pe care am avut de la inceput. Tocmai de aceea, am cazut de acord ca am ajuns la capatul drumului. Ne incheiem cariera cu un album pe care-l consideram unul dintre cei mai bune pe care le-am inregistrat vreodata si cu un turneu care va incepe in tara noastra, Germania, si ne va duce pe cinci continente diferite pentru cativa ani”, se arata in comunicatul postat pe site-ul celor de la Scorpions.

Noul album si totodata ultimul material Scorpions se numeste „Sting The Tail” si urmeaza sa aiba lansarea pe 19 martie.

Trupa Scorpions a luat in fiinta in 1965 la Hanovra (Germania), la initiativa chitaristului Rudolf Schenker. Scorpions sunt considerati un punct de referinta in istoria rock-ului. Trupa germana a cunoscut gloria in anii ’80 cu melodii ca “Rock You Like A Hurricane ”, “No One Like You”, “Holiday”, “Send Me An Angel”

Balada “Wind of Change” este considerate cea mai populara piesa Scorpions, fiind considerata un simbol al caderii Zidului Berlinului.
 
Scorpions au avut ocazia sa concerteze in Romania de cinci ori. Cea mai recenta aparitie in fata fanilor romani a fost in 23 octombrie 2008 , cand nemtii au participat la Zilele Craiovei . 
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Wind of Change"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea