Showbiz

#twilight #scenarii #gunoi

Scenariul seriei Twilight gasit la gunoi

Manuscrisele care contin scenariile filmului Twilight au fost gasite intr-un tomberon de patroana unui salon de coafura din St. Louis (SUA), informeaza accesshollywood.com.

Casey Ray, patroana unui salon de infrumusetare, a gasit doua manuscrise, unul care reprezenta continuarea filmului Twilight, intitulat New Moon, si un al doilea manuscris, Memoirs. Femeia a decis sa le inapoieze studiourilor producatoare, care au invitat-o la premiera oficiala a celor doua filme.

Femeia isi astepta logodnicul la sfarsitul programului de lucru, cand a observat cele doua manuscrise intr-un tomberon. Casey Ray se afla in apropierea hotelului in care au fost cazati actorii care au participat la filmarile peliculei Up in the Air , cu George Clooney in rolul principal.

Nimeni nu stie cum au ajuns cele doua manuscrise la gunoi. Filmul Up in the Air o are in distributie si pe Anna Kendrick, care apare si in filmul cu vampiri, Twilight. Purtatorul de cuvant al actritei a declarat ca actrita nu este atat de neglijenta cu lucrurile sale.

Filmul Twilight este bazat pe romanele scrise de Stephenie Meyer si prezinta povestea de iubire dintre un vampir si o muritoare.

Urmareste trailerul filmului Twilight:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea