Showbiz

#scenarist #simon beaufoy #slumdog millionaire #wolverine 2

Scenaristul lui Slumdog Millionaire ales sa scrie Wolverine 2

Scenaristul oscarizatului film Slumdog Millionaire a primit o oferta pe care n-o poate refuza.

Simon Beaufoy, recompensat cu premiul Oscar pentru “cel mai bun scenariu adaptat ” pentru Slumdog Millionaire, a fost ales sa scrie scenariul pentru continuarea spin-off-ului Wolverine , scrie movieweb.com. Desi X-Men Origins: Wolverine nu a fost inca lansat, compania Fox se asteapta ca filmul sa fie un succes international, asa ca s-au gandit inca de pe acum la extinderea francizei.

Wolverine 2 nu a primit inca unda verde deoarece producatorii vor sa vada mai intai incasarile lui X-Men Origins: Wolverine. Totusi circula zvonuri ca Simon Beaufoy a primit oferta de a scrie un scenario pentru Wolverine 2.

Scenaristul a declarat in cadrul Festivalului International de Film Bradford ca nu stie ce sau cine este Wolverine, dar ca agentul sau l-a convins sa accepte oferta.

X-Men Origins: Wolverine va avea premiera in mai si se concentreaza pe personajul Logan, interpretat de Hugh Jackman. Filmul spune povestea mutantului Wolverine inainte ca acesta sa se alature echipei X-Men.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine, una dintre cele mai asteptate productii ale lui 2009.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea