Showbiz

#black widow #continuare #iron man 2 #scarlett johansson

Scarlett Johansson va fi Black Widow in Iron Man 2

Actrita Scarlett Johansson poarta negocieri pentru a interpreta rolul Black Widow in continuarea blockbusterului de succes Iron Man, anunta Entertainment Weekly.

Producatorii lui Iron Man 2 sunt disperati sa gaseasca o actrita pentru rolul spioanei ruse Natasha Romanoff, deoarece filmul se afla deja in etapa de pre-productie . Pana de curand prezenta actritei britanice Emily Blunt in continuarea lui Iron Man era data ca sigura, insa aceasta a fost nevoita sa se retraga din proiectul celor de la Marvel din cauza filmarilor la Gulliver ’s Travels.

Numele actritei Eliza Dushku a fost vehiculat apoi, insa reprezentantii Marvel au vrut ca rolul Black Widow sa revina unei actrite celebre .

Astfel a intrat in discutii Scarlett Johansson, care este de altfel foarte aproape de a semna contractul cu producatorii. Spre deliciul fanilor actrita va purta in film un costum mulat negru menit sa-i scoata in evidenta faimoasele forme.

Urmareste trailerul filmului Iron Man.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea