Showbiz

Scarlett Johansson trece in spatele camerei de filmat

Muza lui Woody Allen , Scarlett Johansson a castigat admiratia si respectul cinefililor si al criticilor de specialitate prin prestatiile ei actoricesti, dar recent, actrita s-a gandit sa inlocuiasca locul din fata camerei de filmat cu cel din spatele aparatului si sa-si faca debutul regizoral.

Actrita de 23 de ani a fost surprinsa la sfarsitul saptamanii trecute pe strazile din Brooklyn, filmand, din postura de regizor , un scurt-metraj de cinci minute cu ".

Actrita americana tocmai a lansat cu succes ultimul sau film, The Other Boleyn Girl, in care joaca alaturi de Natalie Portman si Eric Bana, si intentioneaza, de asemenea sa se lanseze si pe piata muzicala cu un cd, "Anywhere I Lay My Head", care include zece piese cover ale unor cantece semnate de cantaretul de jazz Tom Waits.

Trailer The Other Boleyn Girl


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea