Showbiz

#sora #scarlett johansson

Scarlett Johansson are o noua sora

Scarlett Johansson este din nou sora mai mare, dupa ce mama ei, Melanie Sloan, a adoptat o fetita din Etiopia , scrie Us Magazine.

scarlett johanssonSloan ( foto ) a ratat premiera filmului Iron Man 2, fiind in drum spre Etiopia pentru a incheia procesul de adoptie al lui Fenan, o fetita de aproape 2 ani, si a o aduce acasa in SUA. Mama lui Scarlett Johansson a fost nevoita sa petreaca si cateva zile in Germania din cauza norului de cenusa vulcanica ce a acoperit Europa in urma cu doua saptamani.

“Norul de cenusa a pus in pericol procesul de adoptie din cauza limitei de timp. Insa in final totul s-a terminat cu bine”, a spus o sursa pentru revista Us.

Scarlett Johansson, care este casatorita de anul trecut cu actorul Ryan Reynolds, ar putea sa calce pe urmele mamei sale si sa adopte la randul ei un copil, mai ales ca sotul isi doreste foarte mult acest lucru.

“Vreau sa adopt un copil la un moment dat”, a spus Reynolds, al carui frate mai mare este adoptat, pentru revista Glamour anul trecut. “Sunt foarte recunoscator pentru faptul ca il am aproape pe fratele meu. Sunt in totalitate pro-adoptie. Sunt multi copii in lume care au nevoie sa fie adoptati”, a mai spus actorul in varsta de 33 de ani.

Scarlett Johansson mai are trei frati (unul mai mic, un frate geaman si unul vitreg dintr-o casatorie anterioara a tatalui ei).

Credit foto: usmagazine.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea