Showbiz

#televoting #moni-k #participanti #scandal #cerbul de aur #pop

Scandal la Selectia Nationala "Cerbul de Aur"

Cativa dintre participantii Selectiei Nationale " Cerbul de Aur " aduc acuzatii referitor la modul de desfasurare a televotingului, organizarea concursului, neaplicarea si incalcarea regulamentului de catre organizatori, dar si referitor la conditiile tehnice de sonorizare puse la dispozitie in seara de concurs.

Solista Monica Mandrescu, cunoscuta publicului drept Moni-k , participanta in cadrul celei de-a doua semifinale a selectiei "Cerbul de Aur" a depus o contestatie scrisa la registratura Televiziunii Romane in care solicita punerea la dispozitie spre analiza a desfasuratorului telefoanele si sms-urilor din cadrul selectiei:

"Este putin probabil sa primesc aproximativ 100 de voturi din parte publicului in conditiile in care nu eram o debutanta si in conditiile in care am primit cea de-a doua nota ca valoare din partea juriului mai exact 6 puncte.

Sunt de parere ca am fost sabotati in ceea ce priveste televotingul", a declarat Moni-k . Solista de asemenea este nemultumita cu privire la calificarea solistei Dancs AnnaMari in finala nationala "Cerbul de Aur", cu toate ca aceasta nu a primit punctajul necesar calificarii:

"Nu mi se pare normal ca sa se califice in finala cineva care a obtinut nota 2 din parte juriului. Nu este specificat nicaieri in regulament ca acel concurent care obtine cele mai multe voturi din partea publicului se califica in finala", a adaugat solista...

Citeste continuarea pe BestMusic


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea