Showbiz

#alte-genuri #jazz #concert #saxofonist #kenny g #bucuresti #30 aprilie 2009 #sala palatului

Saxofonistul Kenny G va concerta in Romania

Kenny G, celebrul saxofonist american va concerta pentru prima oara in Romania. Potrivit organizatorilor, evenimentul este programat sa aiba loc pe 30 aprilie la Bucuresti. Deocamdata show-ul de la Bucuresti nu figureaza in agenda de concerte de pe site-ul oficial al artistului.

Biletele pentru concert urmeaza sa fi puse in vanzare saptamana viitoare. Ele vor putea fi achizitionate achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Vreaubilet din unirea shopping center sau online, prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Kenny G, pe numele sau adevarat Kenny G, s-a nascut pe 5 iunie 1956 in Seattle, SUA. Saxofonistul devenit celebru in 1986, dupa lansarea albumului “Duotones”, al 4-lea din cariera sa.

“ Breathless ”, albumul lansat in 1992, a s-a vandut in peste 15 milioane de exemplare, devenind cel mai bine vandut album album din toate timpurile. In 1994, Kenny G a fost recompensat cu un premiu Grammy pentru cea mai buna compozitie instrumentala - "Forever in Love".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea