Showbiz

#horror #franciza #serie #tobin bell #saw vi

Saw VI - pe ecrane din octombrie 2009

Cel de-al saselea film al seriei horror va fi lansat in pe 23 octombrie 2009, iar in noiembrie va ajunge si in Europa, scrie Variety.

Actorul , obsedat sa intinda capcane diabolice oamenilor care, in opinia lui, nu merita sa mai traiasca. Se pare ca in va reveni si personajul Dr. Gordon, jucat in primul film al seriei de Cary Elwes. Filmarile ar urma sa inceapa la sfarsitul lunii martie.

Circula zvonuri potrivit carora Saw VI ar fi ultima pelicula a francizei aparute in 2004, mai ales ca sloganul de promovare a noului film este “Game Over” – cuvintele rostite de criminal dupa uciderea victimelor sale. moment nu se cunosc alte detalii despre productia lui Saw VI.

Seria Saw este considerata una dintre cele mai de succes francize , incasarile primului film depasind suma de 55 de milioane de dolari, si asta pentru o productie realizata cu un buget de aproximativ 1 milion de dolari .

Urmareste trailerul filmului Saw V.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea