Showbiz

#saw iv

SAW IV va rula totusi in cinematografele din Romania

Decizia definitiva a venit astazi in cazul filmului . Comisia de rating a revizuit hotararea luata pe 5 martie cu privire la interzicerea difuzarii productiei IV in cinematografele din Romania.

Astazi a avut loc o noua intrunire a comisiei, de aceasta data participand mai multi membri. Dupa ce filmul a fost vizionat, au urmat discutii intre membrii comisiei, iar concluzia a fost ca filmul sa obtina calificativul IM18 ( sub 18 ani ). Astfel, controversata pelicula va putea fi vazuta in cinematografele noastre incepand cu 28 martie 2008, desi ar fi trebuit sa aiba premiera in weekendul urmator, pe 14 martie.

Initial, si ucenica sa Amanda, au murit. Dupa ce au auzit de moartea detectivului Kerry, veterani FBI, Strahm si Perezz il ajuta pe detectivul Hoffman sa analizeze ramasitele ultimului joc lasat de Jigsaw . Cand comandantul SWAT este rapit si aruncat intr-o capcana asemanatoare, ultimul ofiter vizat de Jigsaw are la dispozitie 90 de minute a ocoli capcanele acestuia si pentru a-si salva un vechi prieten.

TrailerSaw IV

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea