Showbiz

#moarte #farrah fawcet #film #cinema

Sase milioane de dolari pentru fiul lui Farrah Fawcett

i-a lasat fiului ei o avere estimata la sase milioane de dolari, anunta dailymail.co.uk.

Actrita care a decedat luna trecuta in data de 25 iunie, la varsta de 62 de ani , i-a cedat fiului ei, Redmond O'Neil, cea mai mare parte a averii sale.

Farrah Fawcett s-a luptat cativa ani la rand cu o forma de cancer, iar in 2007 cand a aflat ca boala s-a extins si la ficat, actrita si-a revizuit testamentul din care l-a exclus pe fostul ei sot.

Fawcett a fost casatorita timp de 15 ani cu actorul Ryan O'Neil si au avut impreuna un fiu pe nume Redmond. Cei doi nu s-au despartit in relatii prea bune si doar la aproximativ 10 ani de la separarea lor au reusit sa impace.

"Am iubit-o atat de mult. Redmond duce acum batalia vietii sale, dar cred ca se descurca bine. Voi face tot ce imi sta in putere pentru a onora memoria ei si pentru a-l apara pe fiul nostru", a declarat Ryan O'Neil pentru presa americana.

Redmond O'Neil, in varsta de 24 de ani, a avut probleme cu alcoolul si cu drogurile inca din perioada adolescentei. Momentan, se afla la inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat de posesie si consum de droguri .

Urmareste trailerul filmului The Cookout cu Farrah Fawcett in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea