Showbiz

#bani #avere #divort #sot #sarah jessica parker #sex+and+the+city

Sarah Jessica Parker se teme ca divortul o va lasa fara bani

Vedeta din Sex and the City, Sarah Jessica Parker se teme ca divortul de actualul sot o va lasa fara niciun ban. Mariajul de 11 ani al actritei cu matthew broderick este aproape de a se destrama, dupa ce actorul si-a inselat sotia cu o femeie mult mai tanara. Parker incearca totusi sa-si salveze casnicia, pentru ca nu vrea sa piarda averea pe care a acumulat-o in timpul mariajului cu Broderick, scrie FemaleFirst.

“Sarah a fost saraca in copilarie. Avea sapte frati si surori si de multe ori nu primeau cadouri de ziua lor de nastere. O ingrijoreaza foarte mult faptul ca Matthew ar putea primi o parte din averea ei la divort”, a spus o sursa pentru revista Look.

Cuplul Parker -Broderick, care are impreuna un fiu de sase ani – James Wilkie, traieste separat acum. Se reunesc insa cu ocazia sarbatorilor pentru a fi amandoi alaturi de fiul lor. “S-au prefacut fericiti de Craciun de dragul lui James”, a spus aceeasi sursa.

Sarah Jessica Parker, 43 de ani, are o avere de peste 100 de milioane de dolari, care o depaseste cu mult pe cea a sotului sau, Matthew Broderick. Se zvoneste ca pentru continuarea lungmetrajului Sex and the City: The Movie, actrita va primi un onorariu de aproape 30 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea