Showbiz

#sarah jessica parker #matthew broderick #separare #copii #liniste

Sarah Jessica Parker s-a separat de sot

si Matthew Broderick s-au separat si au hotarat sa locuiasca o vreme departe unul de celalalt, informeaza femalefirst.co.uk.

Cei doi, care sunt casatoriti de 12 ani si au impreuna trei copii , un baiat de sase si cele doua fetite gemene nascute in urma cu o luna, au hotarat sa locuiasca in case diferite. Matthew vrea sa ramana in Manhattan , in timp ce Sarah si copiii se vor muta in Brooklyn.

"Decizia lor a surprins pe toata lumea. Mai ales ca au anuntat acest lucru la atat de scurt timp dupa ce s-au nascut cele doua fetite. Acesta era visul lor cel mai mare, asa ca este foarte ciudat ca vor petrece timpul in mod separat, mai ales in aceasta faza a relatiei lor", a declarat o sursa.

"Nimeni nu poate crede ca se intampla asa ceva, insa e clar ca au luat cea mai buna decizie, pentru motive cunoscute doar de ei", a mai declarat sursa.

Sarah Jessica Parker este hotarata sa isi cresca copiii departe de agitatia orasului. Actrita deja a cumparat o casa in Brooklyn, de peste 7 milioane de dolari. Aici copiii vor avea o viata mai linistita.

"Sarah iubeste Manhattan-ul, insa acum are trei copii. Cel mai bine pentru ei este sa creasca intr-un loc linistit, unde se pot juca in parc si unde vor fi in siguranta, departe de nebunia New York-ului. Matthew insa nu vrea sa paraseasca locuinta din Manhattan, pentru ca este foarte aproape de Broadway. El deja se afla in negocieri pentru o piesa de teatru si considera ca nu are sens sa strabata zilnic atata drum pana la serviciu", a declarat o sursa pentru revista Look.

Urmareste trailerul filmului Smart People, cu Sarah Jessica Parker:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea