Showbiz

#obosita #batrana #sarah jessica parker

Sarah Jessica Parker: "Ma simt batrana si obosita"

In ciuda faptului ca Sarah Jessica Parker este una dintre cele mai admirate vedete, actrita spune ca se simte “ batrana si obosita ”, scrie digitalspy.co.uk.

Actrita din Sex and the City, care are un baiat de 7 ani, James, si doua gemene de 10 luni, Marion si Tabitha, impreuna cu sotul sau Matthew Broderick, afirma ca alearga dupa copii toata ziua si nu mai are timp pentru altceva.

“Nu am un secret al frumusetii. Ma simt batrana si obosita! Alerg toata ziua dupa copii, incerc sa merg cat mai mult pe jos si cumpar orice fel de crema de corp”, a spus Parker intr-un interviu pentru revista Heat.

“Alaturi de copii viata este minunata. Inainte, de cate ori veneam la Londra, ma opream mai intai la Harvey Nichols, dar acum primele magazine in care intram sunt cele de jucarii. Sunt incredibile!”, a adaugat actrita.

Sarah Jessica Parker nu a vorbit numai despre viata alaturi de copii, ci si despre pasiunea ei pentru haine, chiar daca nu tot ceea ce poarta face parte din garderoba personala. “Ador hainele frumoase si destul de privilegiata sa am acces la ele, dar toate sunt returnata a doua zi. Nu sunt ale mele!”, a tinut sa precizeze interpreta lui Carrie Bradshaw din serialul de succes Sex and the City.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City 2, care va avea premiera la sfarsitul lunii mai:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea