Showbiz

#pop #alte-genuri #sanziana #romania #muzica #shakira #calitati #voce #confuzie

Sanziana ii fura faima Shakirei

Sanziana, noul copil-minune al Romaniei este confundata de fanii columbieni cu Shakira.

Micuta, in varsta de numai 14 ani are o voce care a creat valuri si confuzie in comunitatea mondiala a fanilor Shakira.

Povestea a inceput acum 2 ani, cand sanziana a participat la un concurs de televiziune, „Fresh Star, interpretand „The One” si „Donde Estan Lost Ladrones”, piese preluate din repertoriului Shakirei.

Prestatia Sanzianei a fost uimitoare. Si, desi nu a putut fi resplatita cum se cuvine (din cauza varstei ce nu se incadra in regulamentul concursului), juriul nu a lasat lucrurile asa si i-au acordat micutei un premiu special.

sanziana are un auz absolut constatat medical

De asemenea, Crina Mardare, membra a juriului, a remarcat calitatile exceptionale ale Sanzianei si a cooptat-o pe aceasta in scoala sa de muzica, pentru a o initia si instrui in lumea muzicii. Pe langa vocea extraordinara, Sanziana are un auz absolut (constatat medical si testat de specialisti) si calitati teatrale si intituitive de exceptie.

Confuzia intre Sanziana si Shakira s-a creat anul trecut, cand cineva a preluat mp3-ul piesei „Save me from the fire” (muzica: Crina Mardare, text: Sanziana), care rula deja pe youtube, a inlocuit pozele romancei cu imagini ale Shakirei si l-a repostat ca fiind cel mai recent single semnat Shakira. Noul clip a avut peste 40.000 de vizualizari in timp record.

Adevarul a iesit la iveala, in momentul in care Sanziana a inceput sa primeasca mailuri prin care era felicitata sau blamata de fanii Shakirei. Ba, mai mult d-atat, pe diverse forumuri fanii au creat o adevarata polemica in jurul subiectului, acestia contrazicandu-se pe tema autenticitatii interpretarii piesei.

Mass-media din Columbia s-a sesizat si Sanziana a ajuns sa acorde un interviu in direct de 20 minute postului Radio W Columbia, unul dintre cele mai populare din America Latina.

In cadrul acestui interviu, Sanziana a cantat piesa cu pricina, asemanarea intre aceasta si Shakira socand-o si pe vedeta columbiana. Aceasta din urma, a fost afectata de unele interpretari tendentioase date de proprii sai fani care a confundat-o de mai multe ori cu romanca de numai 14 ani.

Sanziana ii satirizeaza pe cei ce nu canta live

De altfel, Sanziana a declarat ca desi este o fana declarata a Shakirei, nu doreste sa ajunga o copie fidela a acesteia si prefera sa adopte un stil propriu. Momentan, micuta este membra a formatiei rock de copii, XYZ care are si are un prim single in pregatire, piesa care se va intitula „Playback” si va fi o satira la adresa artistilor care nu stiu sa cante live.

In luna iunie a anului trecut, Sanziana a incheiat un Contract de reprezentare si management cu Fundatia Culturala Phoenix care in trecutul recent a contribuit la lansarea altor nume, ca: Paula Seling, Narcisa Suciu, Ada Milea, Alexandra Ungureanu , Analia Selis etc., dar a si adus in Romania artisti importanti, printre care, coincidenta sau nu, starul columbian Juanes, echivalentul masculin al Shakirei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea