Showbiz

#sala palatului #bucuresti #turneu #concert #sandra

Sandra concerteaza la Bucuresti

Sandra , regina muzicii disco a anilor ’80, va concerta la Sala Palatului in data de 6 noiembrie . Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al artistei.

Sandra a decis sa includa si tara noastra in turneul ei de promovare din aceasta toamna si ne va incanta cu 15 melodii noi. Ea va concerta la Sala Palatului.

Prima melodie care a cunoscut succesul a fost Maria Magdalena, in anul 1985. De asemenea, vocea ei a mai fost folosita si pentru proiectul Enigma , al fostului sau sot, Michael Cretu . Artista a declarat ca scena este teritoriul ei si ca adora sa cante live, acesta fiind cel mai mare vis al ei.

In noile concerte ale divei vor fi incluse atat piesele care au facut-o celebra in anii ’80: Maria Magdalena, In the heat of the night, Everlasting Love, Hi Hi Hi dar si piesele de pe cel mai recent album al sau, Back to life.

Albumul Back to life a fost lansat pe 27 martie 2009 si include 15 piese. Cel mai nou single se numeste The night is still young si este un featuring cu Thomas Anders de la Modern Talking. Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce – If I were a boy si Fergie – Big girls don’t cry.

Sandra - Magdalena:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea