Showbiz

Sandra Bullock si Ryan Reynolds fac din nou echipa intr-un film de actiune

Sandra Bullock a revenit in viata publica la sfarsitul saptamanii trecute dupa scandalul divortului de sotul infidel, Jesse James . Actrita a fost prezenta weekendul la gala MTV Movie Awards unde a primit un Generation Award pentru contributia adusa industriei cinematografice.

In timpul discursului sau, Sandra Bullock a insistat asupra faptului ca inca nu se gandeste sa se retraga, ba chiar va continua sa faca ceea ce-i place: filme. Acum, cei de la Access Hollywood s-au si grabit sa dezvaluie urmatorul proiect al actritei, un film de actiune in care il va avea ca partener, din nou, pe Ryan Reynolds.

Productia se numeste Most Wanted, iar Bullock va interpreta rolul unei fugare protejate de un agent. Probabil ati ghicit deja, agentul va fi interpretat de Ryan Reynolds.

Scenariul lui Most Wanted ii apartine lui Pete Chiarelli care a realizat si scriptul comediei romantice The Proposal, tot cu Bullock si Reynolds. Anne Fletcher se afla in negocieri avansate cu producatorii de la Universal pentru a ocupa scaunul de regizor, reunind astfel echipa care a lucrat si la comedia de succes The Proposal. Deocamdata nu se cunosc alte detalii despre productie.

Dupa mai bine de 15 ani, Sandra Bullock revine la filmele de actiune, actrita remarcandu-se in action-ul Speed din 1994 in care a jucat alaturi de Keanu Reeves.

Urmareste trailerul comediei The Proposal, unul dintre cele mai de succes filme din 2009:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea